Vymyslas blbosti, nehraj sa na urazeneho a neohanaj sa tu s porozumenim ci slusnou vychovou.
Kokos, dakto mu daco povie narovinu a ide sa rozrevat...chlape rob so sebou daco, a to si polnohospodar?
Citácia:
ja sa nepýtam ako mám riešiť problémy s batériou
ked robis bububu ako keby bola pozlatena, comu sa cudujes
Citácia:
(zabudol som napísať, že chcem okrem obyčajnej navigácie používať aj rôzne aplikácie na poľnohospodárske účely
co nam nenapises, to si, logicky, nevyvestime.
Citácia:
appky pre pc, pomocou ktorej sa dá zjednodušiť práca na poli, prípadne zistiť rozloha využitím GPS
co si pod tym predstavujes? na preoranie pola, zber zemiakov ci zasiatie dacoho appku nepotrebujes.
a na rozlohu tiez nic specialne nepotrebujes, maximalne si cez GPS odmeras dve strany pola (prejdes sa v rezime pesej chodze) a zvysok je matika 1. stupna ZS.
Navyse sa mi nechce verit ze firma obrabajuce svoje polia netusi, kolko ma ktore hektarov.
gps nieje mapa, necakaj graficke ficury ako obrazok tvojho pola a podobne, to nieje jej ucel.
ked-tak, dalo by sa pouzit google maps, ked uz si chces vytycovat nejake vzdialenosti. Ale takisto ako gps, kazda online ci offline mapa je robena primarne na cesty ci chodniky (ak ma rezim pesej chodze), ked tam zacnes davat nejake checkpointy mimo ciest, ocakavaj rozne vylomeniny ci problemy. pretoze ten algoritmuje nieje na to robeny.
Citácia:
budem vám vďačný, keď sen budete písať nejaké zmysluplné rady, ako sa k tomu mám dopracovať a svoje názory, že mám používať radšej mobil, si nechajte pre tých, ktorí sa na to pýtajú.
rady si dostal a zneju tak, ze si zivot aj pracu proste zbytocne komplikujes. vymyslas rozne haluze. Tahat nejaku strasnu informatiku a jej vydobytky do polnohospodarstva je z principu nezmysel. Je to odvetvie hlavne o fyzickej praci v terene, co cakas, kde tam budes pouzivat nejake softwarove riesenia...
takze...mas vobec dovod celu tuto eskapadu vytvarat a riesit? To je zaklad a pokial nemas dovod, len marnis cas.
preto som ti aj pisal, ze su niektore veci zbytocne.