dúfam že si na mňa nájdete čas, budem vám veľmi vďačný.
Mám notebook, medzi telom a reproduktorom (ktorý sa nachádza medzy tými spojmi čo spájaju obratovku a telo) je diera - taká malinká veľkostne 8 cm po dĺžke a 1mm po šírke. Sú to vlastne iba trochu odialené dve časti notebooku ktore by mali byť spojené. Z estetického hľadiska mi to vôbec nevadí ale bojím sa aby sa mi tam nedostal prach lebo keď mi skončí záruka a pokazí sa môžem isť do .... Mám velice výkoný notebook a na vzhľade mi moc nezálzi, ALE TÝM NECHCEM POVEDAŤ ŽE SA O NEHO NESTARÁM, KAŽDÝ DRUHÝ DEŇ HO ČÍSTÍM A MÁM NA ŇOM EŠTE FÓLIU (dostal som ho na začiatku decembra minulého roku). No, vrátme sa k problému, mám ho ešte v záruke tak keby to bol problém tak by som ho išiel reklamovať ale krstný (on sa tomu rpzumie) mi povedal že to nevadí, ale ja by som chcel počuť aj váš názor. Vzduch berie zospodu a vyfukuje z ľavej strany, takže nejaký prach to zo sebou berie ale neviem keď do tej dierky padá prach i aj ten sa dostáva preč lebo tá dierka by tam nemala byť tak asi tam na tom mieste to nieje odfiltrované.
Model notebooku: hp pavilion dv7 notebook pc
Ak budete chcieť priložím sem aj fotku ale asi by to bolo zbytočné lebo je to velice malá dierka.