Vytkol by som mu iba lesklý displej a absenciu rýchleho portu (USB 3.0 alebo eSATA). Externá mechanika sa dá v pohode dokúpiť a tie nevýhody sú aj tak zanedbateľné, takže podľa mňa dobrá kúpa. Tá výdrž aj keby vydržal len takých 7-8 hodín je super. Na prácu je dobrý, i keď ja uvažujem ku svojej pracovnej 13,3-jke ako môjmu jedinému pc dokúpiť externé LCD.
Doposiaľ som pracoval s minimálnym počtom ntb s matným displejom, ale výraznú zmenu som nepocítil.. To USB3 tm už fakt mohli dať, ale prežijem. Na asus stránke písali 8-10hod výdrž, čo ak by aj bolo z polovice pravda, bol by som rád
To Asusko je dobré, len ten procák bude slabší... a keďže potrebujem pomer medzi CPU a GPU, tak to nebude ono... Robil som už aj s matnými a lesklými ntb, a rozdiel som nejak výrazne nespozoroval...
oproti comu bude viac zrat baterku? matnemu? ved je to to iste akurat je vlozena antireflexna vrstva.
ja by som osobne matny do exterieru nechcel, mam leskly LED a pre mna je to vonku na prd.
Nie, ale pokial mas leskly displej, vyvazis to silnejsiem podsvietenim a to zere viac. Tak som to myslel Pri 90-100% jase nemam s notebookom problem ani na slnku, ale stavi to baterku. Nastastie v takej situacii nie som casto.
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Tá U41SV je taká istá, akurát slabší procesor, silnejšia grafika, väčšia veľkosť a väčšia hmotnosť. V tejto cene by som nerád uvažoval nad Acerom, MSI a ani HP. Pravdepodobne vezmem tú U31SD, aj v recenziách dopadol dosť dobre.