Zdravím, jednej známej odišiel domáci PC. Poprosila ma o vyskladanie nového, lenže ja momentálne nemám prehľad. Komplet bedňa. Využitie je hlavne práca z dokumentami a multimédia. Cenovy strop mi nepovedala, pretože nevedela absolútne v akých cenových hladinách sa dnes PC pohybujú. Osobne si myslím že by jej stačilo niečo za 400E +- 50 E. Nejaká ta i3 (do inteláckych MB sa absolútne nevyznám, celý život mám iba AMD), alebo konkurenčné CPU od AMD. HDD, ja som spokojný doma s HDD Seagate Barracuda 500GB, SATA III, 7200ot. Ram ako tak pozerám... tak sa už 4gb asi ani neoplatia takže asi 8 gb. VGA... tak tu neviem, či postačí niečo integrovane, nemám s integrovanou skúsenosti. Musím ešte zistiť, či niekto u nich na PC aj hraje novšie hry(ak predsa aj áno, tak by som nechcel žiadnu HighEnd VGA). PSU atd .....
PS.... ako pozerám iné témy v tejto cenovej hladine, tak každý odporúča AMD PHENOM II X4 ....
... osobne ho mám a som s ním spokojný....
Aké sú vaše odporučania ?
Obchod... Je mi to viac menej jedno skadial, osbne rád nakupujem v datacompe, pretože majú predajnu za mojim intrákom.
_________________ CPU: AMD Phenom II X4 925 2,80 GHz / RAM: ADATA 2x2GB Gamers Series DDR3 1333MHz CL8 / VGA: Gigabyte HD 5770 1 GB / HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB / MB: Gigabyte MA790XT-UD4P / PSU: Fortron ATX Blue Storm II 500W / MONITOR: LCD Samsung 2233BW (22") / Phone: HTC Desire / Aisoft gun: Cyma AK 47 |