Mam uz dlhsie bezdrotove sluchadla Philips, robilo mi to vzdy ale nikdy som to neriesil. Presny tip sluchadiel nepoznam. Zvyknu praskat pri narazovych zvukoch napriklad ked hram CS 1.6 je ticho a zrazu ktosi streli z AWP alebo hodi granat tak to zapuka, tiez pri hudbe ked sa nejako narazovo meni hlasitost na vacsiu alebo nejako v tom zmysle. Ked ale uz hraju dlhsie alebo ked sa dajme tomu v tom CS stale striela tak uz neraskaju ako keby si na to "zvykli" alebo ako to povedat, potom ked sa zas prestane strielat a znovu narazovo zacne tak zas.. Nieje to ale nic strasne nerobi to pravidelne viac to nerobi ako robi ale aj tak to je niekedy neprijemne. Nevie niekto poradit?
Dik.
vravis bezdrotove?
nemas v okoli nieco co by mohlo rusit ich frekvenciu? napriklad wifi vysielac alebo nieco podobne
// teraz mi napadlo este ... nemaju tie sluchatka nahodou baterku v sebe? neviem nikdy som wireless sluchadla nemal (verim kablu )
Maju v sebe bateriu ako inac by boli napajane
WIFI mam ale robilo to aj predtym ked som nemal (ale mali susedia takze to je jedno ) a neviem co ine by ich mohlo rusit.