takze mam mensi problem, skusal som zapnut pc a z nicoho nic sa mi po uvodnom logu Windows XP home restartoval PC a tak to slo stale dookola, proste sa PC nedal zapnut. Tak som skusil obnovu XP z disku vlozil som disk dal opravit nabehli mi tam okna ako pri instalacii. Opravilo sa to PC sa spustil, ale v zlom rozliseni ked som chcel spustit Ovladaci panel NVIDIA tak mi napisalo ze v systeme sa nenasla graficka karta NVIDIA, pricom pred tou opravou to vsetko slapalo. Dokonca som nenasiel graficku ani v Spravcovi zariadeni a nenasiel som tam ani monitor. ked som spustil program CPUID CPU-Z tak mi pri grafike nevypisalo nic. Je mozne ze sa mi odpalila graficka karta?..co by sa stalo s pc keby ta graficka bola poskodena?.. alebo co by s tym mohlo byt?.. alebo ako by som to mohol zistit?.. nie je na to nejaky soft?.. vdaka za vsetky rady
no skusil som graficku vybrat a zapojit s5..ale ziadna zmena, zaujimave ale je ze skusal som spustit nejake video a video sa mi na PC spustilo. A podla mna keby graficka nesla tak by neslo ani video. Moze to byt problem systemu?.. mam skusit format a nanovo rozbehat WIN?.. co si myslite bude to mat efekt?..