Ponuka práce slúži na
pridávanie ponúk práce z oblasti IT, alebo
zadávanie zákaziek z oblasti IT. Neslúži na hľadanie zamestnania, alebo na prezentovanie seba/svojej firmy, prípadne ponúkanie produktov. Zároveň je zakázané pridávať ponuky z inej oblasti.
Každá téma musí obsahovať:- kontakt - e-mail, icq, alebo iný kontakt (nie SS),
- odmena - výška odmeny (ak to z ponuky priamo nevyplýva - pri TPP a VPP je jasné, že ide o platenú prácu), spôsob platby - po dokončení a pod.,
- čo najpresnejší popis ponúkanej práce, alebo zadanej zákazky.
Zakazuje sa:- nezmyselné vyzdvihovanie témy - príspevky typu "UP", "nikto nemá záujem?" atď. Ak sa nikto neozve a vy máte stále záujem, môžete tému oživiť najskôr po 7 dňoch,
- žiadať prácu za "dobré slovo", výmenou za "ftp hosting na rok" a pod. (proste bez adekvátnej finančnej/nefinančnej odmeny),
- pridávať ponuky typu "hľadám moderátora/redaktora/administrátora na stránku alebo fórum",
- zadávať zákazky typu "pošlite mi to a ja sa potom rozhodnem či vám vôbec zaplatím a koľko vám zaplatím".
Veľmi dôležité pravidlo na záver:Ak máte záujem, odpovede píšte na kontakt, ktorý uviedol autor ponuky,
nepíšte vaše odpovede do témy. Čiže je zakázané odpovedať príspevkami
"Mám záujem, napíš mi na mail..." a pod. Ak sa vám autor neozve, môžete sa opýtať, či dostal vašu správu, najskôr však po 3 dňoch.
Ak záujem nemáte, nepíšte nič. Akákoľvek zbytočná diskusia bude zmazaná.
Žiadosť pre zadávateľov ponúk:Ak získate dostatok odpovedí, napíšte do témy, že je ponuka neaktuálna. Ušetríte čas sebe, aj nám.
A hlavne - vhodnosť inzerátu je vždy na posúdení vedenia fóra. Ak nebude inzerát priamo porušovať niektoré z pravidiel a bude zmazaný, autor bude na to vždy upozornený.
Vedenie fóra si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel bez upozornenia! (Posledná zmena: 28.12.2009)