Ono to nieje ziadny moding ako by sa mohlo zdat. Ide len o to ze sa mi dlhe mesiace zdal tento priestor prazdny po presunutí klietky z HDD do hornych pozicii v skrinke.
tak ma napadlo ze by som tam mohol supnut 12 cm fan s tym ze ked je ten priestor volny, tak by som tade mohol okrem ventilatora, ktory je pred klietkou s HDD(3 ks HDD tesne pod sebou) vhanat aspon vzduch na graficku kartu. Akurat, ze v tom priestore nieje o co uchytit ten fan tak ma narychlo napadla pena s obalovanim vzduchotechniky:
tenky pas tej peny som zostrihal po dlzke-staci na 3 strany nakolko sa mi to zdalo dost pevne a tu penu som zafixoval elektikarskou "stahovackou"-kravatka.
do skrinky to islo pomerne s dost velkym odporom takze som mal istou ze to bude pevne drzat-zaroven to bude odhlucnene-rychle rozoberatelne nakolko je k tomu dobry pristup kedze skrinka Thermaltake Armor je taka "poloskladacka" a nebude to vibrovat.
po vlozeni ventilatoru samozrejme zaslepenie original krytmi s prachovymi filtrikmi na skrinke Thermaltake Armor.
Vysledok po "zabehnuti" pc po cca jednej hodine som na grafickej karte zaznamenal o 5 stupnov v zatazi mensiu teplotu ako ked tam ventilator nebol. v klude (IDLE) je ten rozdiel 7 stupnov. ventilator Enermax Mamba som zatial nehal zapojeny cez redukciu 7V na 900 ot/min.