Pred rokom a pol som kupil notebook (ASUS m51v) s predinstalovanym OS Windows Vista SK 32-bit. Teraz z viacerych dovodov potrebujem prejst na Windows 7, no bojim sa reinstalovat system v notebooku, pretoze si nie som isty, ci najdem ku tomu NB potrebne ovladace (originalne mam ku nemu len DVD s ovladacmi na Vistu 32 a DVD "Windows Vista Recovery"). Neviete mi poradit, kde by som mohol najst ovladace ku notebooku Asus m51v pre Windows 7? Skusal som nieco vygooglit, ale nebol som velmi uspesny. Alebo bude uz vacsina ovladacov zahrnuta priamo v ramci instalacie Windows 7? Jeden znamy mi nieco take spominal, ze ked on prechadzal z Visty na sedmicku, nemusel externe ziskavat ziadne ovladace - vsetko mala sedmicka uz akoby v sebe. Je nieco take mozne? A este otazka ku kalibracii monitora: teraz som s monitorom a podanim farieb celkom spokojny (defaultne nastavenie vyrobcu) a bojim sa, ze ked prejdem na sedmicku, displej bude obraz zobrazovat odlisne a ja by som to musel sam nejako manualne kalibrovat. Ci ta kalibracia displeja nezavisi od OS? Teda raz to nakalibruje vyrobca a je to?
Vopred velka vdaka za vsetky odpovede.
|