Zdravíčko, mám na predaj grafickú kartu, vysoko kvalitný počítačový zdroj a wifi router spolu so switchom Takže predávam
- zdroj Seasonic P Series 860XP F3 - úplne nový nerozbalený vysoko kvalitný zdroj od americkej firmy SEASONIC s najvyššou certifikáciou účinnosti Platinum, jedná sa o najnovšiu revíziu F3, zdroj je v 100% stave a v záruke. V obchodoch stojí niečo málo cez 200 euro, ja ho ponúkam za 160 euro.
- grafickú kartu grafickú kartu nvidia značky Gigabyte gtx 670 OC-2GD, karta je v 100% stave v krabici, so všetkým príslušenstvom, nikdy nebola taktovaná a ani dlho používaná. Predávam ju za 170 euro. Stará je niečo cez dva roky, je žial už po záruke, tá vypršala v auguste tohto roka a predávam ju za tých 170 euro, funguje bez problémov, je tichučká a zvládne aj nové hry na max nastavenia v pohode bez problémov.
- bezdrátový WiFi router MSI RG60SE , ktorý môže slúžiť aj ako Access Point, má osobný firewall - smerovanie 802.11b/g/sg a rýchlosť (11/54/108Mbps), porty 1x WAN, 4x LAN. Cena je 15 euro.
- 5 portový, gigabitový ethernetový switch ZyXEL GS105A, cena je 10 euro.
Predávam tieto komponenty lebo sa zbavujem stolného PC a plánujem si kúpiť kvalitný notebook.
Ak ste z Bratislavy alebo blízkeho okolia, tak Vám tie veci priveziem osobne. V prípade reálneho záujmu o zdroj alebo grafickú kartu mi napíšte súkromnú správu alebo dole do komentára, alebo mi zavolajte aj na tel číslo, ktoré vám poskytnem cez PM. Ak by ste mali skutočný záujem, tak si môžte tú grafickú kartu aj vyskúšať u vás doma. Ďakujem.
|