Chcel by som poprosit o radu. Mam vytvoreny script, ktory by mal vykonat nasledovne: Po kliknuti na input vo formulari by mal byt tento input nahradeny textareou a po klinuti na tlacitko Zrušiť by sa mal znova zobrazit input. Moj kod vyzera nasledovne:
html:Kód:
<form id='fm_$evID'>
<div class='pt_cmRpL' id='ptFm'>
<input type='text' id='commBefPost' class='commBef' value='Pridaj komentár...' onclick=\"sendPostComm(this, '$evID', '$js');\">
</div>
</form>
js:Kód:
function sendPostComm(elm, evID, js) {
var checkInp=$(elm).hasClass("commBef");
if(checkInp==true)
{
var fmPr="#fm_"+evID;
var snBtTx="Odoslať";
var clBtTx="Zrušiť";
var fmRw1="<div class='rwSt'><textarea class='commAft' id='commPostAr'></textarea></div>";
var fmRw2="<div class='rwTp2'> <input type='button' class='btCmSn' value='"+snBtTx+"'> <input type='button' class='btCmCl' value='"+clBtTx+"' onclick=\"cancelPostComm('"+evID+"', '"+js+"')\"> </div>";
$(fmPr+" [id='ptFm']").html(fmRw1+fmRw2);
}
}
function cancelPostComm(evID, js) {
var fmPr="#fm_"+evID;
var checkInp=$(fmPr).find('textarea').hasClass("commAft");
if(checkInp==true)
{
var comTx="Pridaj komentar...";
var rw1="<input type='text' id='commBefPost' class='commBef' value='"+comTx+"...' onclick=\"sendPostComm(this, '"+evID+"', '"+js+"');\">";
$(fmPr+" [id='ptFm']").html(rw1);
}
}
Tento kod funguje az na taky maly detail.. Totiz ak uzivatel klikne 5-6 krat na input a nasledne na tlacitko Zrušiť, tak sa cela stranka spomaly natolko, ze mi vypise hlasku nieco v zmysle ze Javascript je momentalne zaneprazdeny a na niekolko sekund zamrzne cela stranka. Preto by som Vas chcel poprosit o radu, ako mam upravit tie funkcie aby to nebrzdilo celu stranku. Dakujem.