Zdravím. Sedel som dnes pred PC, ktorý nechce v žiadnom prehliadači zobraziť obrázky LEN pre facebook. Nezobrazí žiadny obrázok, t. j. ani favicon. Prečistenie cookies nepomohlo, hrozby nie sú v PC žiadne, nepomáha zmena prehliadača, nezobrazí obrázky ani v núdzovom režime, ani po vypnutí Firewallu a AV, nepomohol ani reinstal sieťovky, vytvorenie druhého win konta. Jedine ak idem cez proxy server na facebook, tak mi tie obrázky zobrazí. Neviem vôbec, čo s tým, google mi takisto nepomohol....stretol sa s tým už niekto, kto to aj vyriešil? Teraz som sem dostal druhé zariadenie, notebook, na tom išli obrázky bez problémov, chyba bude teda niekde v PC. OS Win XP 32 bit. V nedeľu tam idem preinštalovať windows, bolo by však dobré, ak by sa niečo vymyslelo dovtedy, nech nemusím reinštalovať windows. Nejaké rady? Vďaka.
_________________ MB: Gigabyte Z68AP-D3; CPU: i5-2500K 4.3 GHz + Gelid Tranquillo, RAM: 2x4GB Corsair Vengeance, chladič, XMP; HDD: 1x2TB Seagate 64MB cache; GPU: Gigabyte nVidia Geforce GTX 660 2GB; Monitor: 22´´ LED AOC e2250; PSU: Fortron HEXA 500; Case: Bitfenix Merc Alpha+6xArctic Cooling F12; MOUSE: A4tech XL-747h + Razer Goliathus Standard M Speed+SteelSeries QCK mini; KEYBOARD: Genius GX GAMING IMPERATOR; Audio: Trust Tytan 2.1+A4tech HS-50+Creative Fatal1ty |