Uz davnejsie som si kupil externí pevný disk Western Digital WD MyBook2 Home Edition WDH1CS10000 s nadejou ze nanho nahodim filmy pripojim do DVD prehravaca cez USB a budem sa bavim ale moje sklamanie prislo ked som ho pripojil do DVD a HDD sa ani neroztocil (v PC fungoval) tak som zacal nieco hladat postupom casu som nasiel ze DVD podporuju iba FAT32 (moj bol naformatovany na NTFS) ta som si HDD rozdelil a jednu cast som naformatoval na FAT32 a rozbehol sa k DVD a pripojil HDD a ten sa rozbehol tak som nanho nakopiroval DVD film subory VIDEO TS a AUDIO TS ale zase som onemel DVD prehravac vypisal ze ZIADNY OBSAH K PREHRAVANIU no tak som este skusil nakopirovat AVI a to prehrava v pohode neviete mi poradit ako prahratav DVD filmy. Dik
vacsina ti to myslim prehravat nebude.. moje dva to neprehraju urcite, jeden z nich dokonca neprehrava ani divx len Xvid. aby ta z toho porazilo...takze riesenie mas len rpinut do divx/ xvidu v poriadnej kvalite dvdcka aj s menu a mas to to iste...
no niektory vyrobcovia nerobia to co sa hodi pre nas beznych ludi ale co sa hodi pre ich zisk..napr. dnes kazdy disky formatuje s ntfs. ale preco ich ten prehravac neprehraje,lebo sa im nechce