Nazdar potreboval by som pomoct. Dnes rano som zapol pc, pustil si nejaku hudbu, prehliadac a hru. Po asi 10 minutach mi vyplo pc ako pri vyhodeni poistiek. Toto mi zvyklo robit, nie nejak casto mozno raz dva krat za mesiac. Stacilo chvilku pockat a potom sa dal komp v poho zapnut alebo stacilo vypnut a zapnut privod stavy. Po tom ako ho vyplo som pockal a ked som videl ze nejde zapnut tak som odobral bocnicu ze sa pozrem ci sa nieco nejak moc nechytilo. Ziadna drama ze by sa nieco brutalne oskvarilo alebo nejaky smrad. Nic. Ale cely komp bol prehriaty, hlavne zdroj a procak. Posledny mesiac mam novy monitor, takze som presiel na vyssie rozlisenie a neviem ci by to nemohlo byt tym ze mi zhorela grafika lebo to neutiahla (grafika ati radeon x550 256 MB, LCD 20" rozlisenie 1600x1200 tusim). Procesor mi odvtedy tiez nejak nestihal, ale to je asi pochopitelne (Intel Pentium 4, 3 Ghz). Najskor som myslel ze to bude zdroj ale ked som pc znova zapojil do siete tak dioda na maticnej doske svietila, takze stava tam bude, cize zdroj asi funguje. Teraz pc nezapnem nechal som ho odstat odpojeny od siete dost dlho ale ked ho chcem zapnut tak sa nic nestane maximalne sa troska mykne chladic na procesore. Co s tym je ? Dik za rady.
|