no ja mam notebook len pol roka a tiez ten isty problem a dozvedel som sa ze to je zaneseny chladic a ventilator. tak to treba rozobrat a poriadne vicistit.
no budem to muset rozobrat az ked rodicia nebudu doma lebo su haklivy na to ked nieco co je drahe a v zaruke rozoberam ked to spravim dam vedet. Ale pomoct by to malo.
ano ale vysavac som mal radsej na najslabsie lebo pri vysavaci je to riziko ze tim vysavacom moc roztocis ventilator, ktore lozisko sa nasledne pokazi a potom ho mozes ccely vymenit. Ale nieco to pomohlo ale zislo by sa este rozobrat a poriadne precistit.
no ja som mal dost teplu klavesnicu a aj spodnu cast notebooku aa teraz to vyrazne kleslo. Neni to sice moc ale uy ta klavesnica neni skoro tepla. Len ked dlhsie podryim ruku tak tam citim teplo.
lebo som chcel book trochu aj na hry a táto nwm preco neutiahne hru ktorá potrebuje iba 8600 gt a táto gt 320 bi ju mala v pohode prekonat dalej ked hrám niaku hru tak sa zahrieva ako radiator ze na bocnných mriežkach nemožem udržat ruku a aky máš ovládač ? lebo ja mám staré 86 iné mi nechu ist