SKRiPT píše:
Zdá sa ti že tie teploty sú v poriadku? Mne teda rozhodne nie... Kedy si ho naposledy čistil/prefukoval??
A áno môže sa to stať pri prehrievaní... ja som svoj procák pretaktoval na 5GHz, bol síce stabilný no mal vysoké teploty a niekedy v hrách sa mi stalo že proste PC iba zamrzol(obraz zostal ale BSOD nehodil) a musel som ho reštartovať...Možno niekto iný bude vedieť čo to presne spôsobuje...Ako som takt znížil na 4,7Ghz prestalo to...
nie urcite niesu v poriadku.. hned zajtra ho otvorim a vyfukam + nanesiem novu vrstvu pasty. Keby sa bol vypinal tak tu ani nezalozim topic, bol by som si isty, ze to je prehrievanim ale zdalo sa mi to cudne, ze zamrzne tak preto som sa pytal
vdaka za tvoju skusenost, tak hadam, ze nebude ziadny iny problem.
void píše:
Ten notebook vyzera velmi novy, aspon podla toho co ma v podpise, potom by som to skor priradil k vyrobnej vade/zle nanesenej paste a ani nie k zaprasenemu ntb.
Je to notebook jednej znamej, moj Lenovo najstastie funguje bezproblemovo (klop na drevo). Kedy bol cisteni to absolutne netusim, tipujem, ze nikdy. CPU/GPU usage som pozeral hned ako prvu vec a nie, ziaden virus co by vytazoval proces tam nebol aj ked bolo tam dost bordelu (malware hlavne)..
Urcite ho len otvorim a prepastujem a tak sa pohnem dalej. Uvidim ci to vyriesi problem.
Vdaka za pomoc pani