Uz ho instalujem niekolkykrat.WIN7 nainstaluje,restarte sa pocitac a spusti sa uvodna obrazovka pri ktorej bezia udaje z BIOSu.Hned ako ma nabehnut boot windowsu z HDD tak sa to restarte a ide to odznova.Do WIN7 som sa dostal ked som drzal ESC tak mi nahodilo cervenu tabulku a mal som tam moznosti
Windows with SLIC Loader (pointer) (default)
Windows with SLIC Loader (bootmgr)
Windows without Loader
Windows with SLIC Loader (use alternative method)
Windows with SLIC Loader (full debug output)
Windows with SLIC Loader (more forceful - may crash)
Load Externel Menu (menu.lst)
Grub Command Line
Ked som zavolil Windows without Loader tak som sa dostal do WIN7 normalne a aj mi fachal az na nefunkcnu sietovu kartu.Takze WIN musi byt nainstalovany spravne ked mi ho cez tuto cestu pusti.No ale teraz sa neviem uz dostat ani do tejto polozky a ked stlacam drzim ESC stale ma hadze iba do BIOSu.Potom som dal NT chvilu pokoj(musel som sa ukludnit)a asi za hodinu som ho zapol tam mi vyskocila uz hlaska BOOTmgr is missing.Nieco som uz nasiel ako napr bootrec.exe /fixmbr a bootrec.exe /fixboot no ale ked to zadam napisemi ze vsetko prebehlo v poriadku restartnem win a nic.Do automatickej opravy ma to ani nepusti.Musim vzdy zvolit druhu moznost tu potom vypnut a tak sa dostanem do tabulky kde mam opravy start prikazovy riadok atd.
FOTO tabulky kde je oznacena moznost ktora mi nejde zavolit
// pridané po 20 minútach od posledného príspevkuV BIOSe mam v sekcii BOOT zadane
BOOT Configuration:
UEFI BOOT - DISABLED
PXE ROM - DISABLED
BOOT OPTION PRIORITIES :
BOOT OPTION 1 - HITACHI - HDD
BOOT OPTION 2 - HL-DT-ST DVDRAM - MECHANIKA
HARD DRIVE BBS PRIORITIES :
BOOT OPTION 1 - HITACHI -HDD
// pridané po 1 hodine 48 minútach od posledného príspevkuProblem vyrieseny.Mozete LOCK