michalesku píše:
Podla mna si spravil tym premenovanim (a naslednym mazanim) hlupost, Choleer to napisal dobre.. Skusal si ten ,,PC aj restartovat, ci len logoff?
Obnovil som to z kosa a premenoval naspat, teraz je to v stave ako to bolo, ked sa prihlasim tak je vsetko ako ma byt len s tym ze to pise hlasku:
Kód:
User profile service: there was a problem with your roaming profile. You have been logged on with your previously saved local profile. Please see the event log for details or contact your administrator.
Cize to znamena ze taha veci z tej lokalnej zlozky a nie z profile path na servery.
Restart som neskusal pretoze je to v podstate server kde je takto nalogovanych viacej userov, ked tak nastavim v ulohach restart na nejaku nocnu hodinu ak to bude potrebne.
Choleer - daneho uzivatela som tam nenasiel.
// Spojený príspevok 05 Jan 2017, 08:34Opravene.
Dneska sa uz uzivatel v advanced system settings objavil ako lolalny, zmazal som ho, zmazal som aj jeho profile path na servery, prihlasil sa nanovo nech to vytvori zlozku nanovo a len som nakopiroval veci na plochu, namapoval sietovy disk a tlaciaren a vybavene. V podstate je to akoby novy user co mi ale nevadi lebo vsetky data su aj tak na sietovom priecinkku a nie lokalne v dokumentoch alebo tak podobne takze to dalej nemusim riesit.
Diky za pomoc.