Cafte, mam problem s nasledovnym NB- ASUS M51Ta - nainstaloval som tam nacisto origos Windows Vista... Zo stranky vyrobcu som stiahol vsety ovladace, nainstaloval, vsetko fici...
avsak zistujem ze NB stale bezi na integrovanej GPU ... ked v catalystoch prepnem na High-Performance GPU iba preblikne ale stale ukazuje ze bezi na power-save GPU ... v device manageru mi ukaze obe no ta silnejsia ma vikricnik a vo vlastnostiach napisane nieco v zmysle ze bol zisteny problem a preto nebol spusteny...
skusal si nainstalovat starsie ovladace prilozene k notebooku?
inac napr. pri spustani hry, ked kliknes pravym tlacidlom na ikonu, mala by tam byt nejaka moznost typu "spustit v highperformance mode alebo nieco podobne"
//temy nemazeme 25.5.2013
_________________ "To, čemu jsme zvykli říkat hospodářská krize, je jiné jméno pro mravní bídu." Tomáš Baťa
tak myslel som ze odstranene no nie, problem pretrvava... ked chcem prepnut grafiku tak len blikne obrazovka, v device managery sa nachvilu objavy 3650 a pri jej vlastnostiach toto ukazuje . http://forum.notebookreview.com/attachm ... titled.jpg
ked nainstalujem najnovsie catalyst mobile driver (13.5 tusim) tak po boote systemu po log onu vypne obrazovku, system dalej bezi ale nic neukazuje... pri starsich ovladacoch pise to co na obrazku vyssie... skusal som jak origo vistu tak aj moj W7 ... obe rovnaky problem... hmmm