Zdravím ľudia ...
Mám taký menší problém:
V izbe č.1 mám hlavný router od Slovanetu LTE
tp-link TL-WR840N od neho mám natiahnutý klasický ethernet kábel na konci domu do druhej izby č.2 tam mám zas
Asus RT-N12E vBNeviem ako prepojiť tieto dva routre aby spolupracovali tak, že keď v izbe č. 1 budem s mobilom naskočilo Wiffi z hlavného routru a keď prejdem napr. do kuchyne kde je hneď aj izba č.2 tak sa automaticky napojilo na druhý router myslím to tak, že potrebujem aby ten druhý v izbe č.2 rozširoval Wiffi nakoľko tu v dome sú steny dosť hrubé....
Teda Čo prepnúť na Asus Routri aký mod? (Router, Repeat, AP) kam tam zapojiť ethernet kábel? do WAN či LAN? a čo nastaviť v oboch routroch.
Technik čo zapájal internet sa snažil nastaviť Router v izbe č.2 ale podľa mňa ani nevedel čo robí keďže sme sa v izbe č1 normálne napojili ale akonáhle sme prešli do kuchyne a chceli sme sa napojiť na druhý router čo sa malo udiať automatický no museli sme ručne tak nám to vyhadzovalo len rihlásenie do adresy 192.168.1.1
Sorry za mišung ale hádam ste mali podobný problém a úspešne ste ho vyriešili za odpovede vopred Ďakujem.