Zdravím všetkých,
momentálne dolaďujem e-shop, kde budeme predávať náplne do tlačiarní, ale potrebujem vyladiť ešte pár veci pred jeho spustením do éteru. Fakt neviem, kde mam začať a prezrel som už viac-menej všetko, ale aj tak som to nenašiel a preto som sa sem rozhodol napísať.
Takže poďme po poriadku..
web je
http://www.abctoner.sk
Hore, ako je header potrebujem odstrániť tu slovenskú vlajku, aby sa tam nezobrazovalo, viem, že by možno pomohlo, keby som ju zmazal z ftp, ale zaujíma ma, či nie je nejaký iný spôsob na to. Prípadne ak by tam musela byť, či by sa k tomu nedala pridať angličtinu a aby sa to prepínalo, že keď kliknem na sk, mám web po sk, keď kliknem na en, mám web po en.
Ako mám hore tie 3 záložky Kontakt, mapa stránky, obľúbené, tak tieto 3 záložky by som odtiaľ potreboval dať preč. Pozeral som aj v administrácii, ale nič som nenašiel, tak ak môžte mi povedať, že ako, bol by som veľmi rád.
Ako mám tie panely, tak by som chcel ich farbu prispôsobiť trocha logu, odtiene môžu ostať, ale ak sa nejak dá, aby sa dali farby prispôsobiť logu..
Posledné, čo potrebujem je zmeniť na celom webe aktuálne písmo na Calibri.. samozrejme, ak sa to nejak dá..
To by bolo asi tak všetko.
Predom dík za odpoveď.