Ahojte, pre niekoho to bude asi celkom primitávna vec ale tým, že som v týchto veciach dosť vedľa potrebujem poradiť. Viem čo chcem len neviem ako to docielim.
Jedná sa o to, že mám popis produktu respektívne jeho zhrnutie. A potrebujem urobiť takú vec aby som cez nejaký tag dokázal vyvolať text, ktorý si uložím niekde a ten text sa objavil v popise. Nechcem to robiť cez atribúty produktu lebo to sa mi zobrazuje v tabuľke a ja to potrebujem vyvolať do skráteného popisu o tovare.
Aby sme sa pochopili, mám povedzme 200 produktov a pri 100 chcem zobraziť rovnakú vetu ako napr. "Tovar v zelenej krabičke" a nechcem to písať do popisu do každého produktu zvlášť ale chcem to urobiť spôsobom, že dopíšem niečo priamo do kódu alebo cez nejaký plugin a do popisu napíšem iba <nejaký kód="niečo"></nejaký kód> a ten kód mi vyvolá text "Tovar v zelenej krabičke". A chcem to z toho dôvodu, že keby som sa rozhodol, že tovar bude v červenej krabičke aby som tento text zmenil iba na jednom mieste a nemusel editovať 100 produktov.
Problém je, že ja neviem čo hľadám teda ani čoho sa mám chytiť lebo tieto veci robím spôsobom pokus omyl..