cafte, chcem sa spitat ci uz to niekto skusal?
moja zostava je nasledovna:
i7 920, 2,66GHz
Asus PT6 Deluxe/OC version
Patriot Viper 6GB DDR3 1600Mhz/ tripple channel kit 3x2gb
Zdroj mam este co som si kupil este pred casom v UK sa velmi oplatil 650W corsair
Ati 4870 1GB DDR5 toxic
no neviem OC som este nikdy nerobil, doska podporuje realtime overcloking, bez nutnosti restartu, za toto vsetko som vyhodil cca do 40k, no ta frekvencia 2,66 sa mi zda trochu malo, je mozne to zvysit nad 3?, bez nutnosti kupovat vykonnejsi chladic?
Ide o to ze to potrebujem hlavne na rendering, scim si vlasne aj zarabam momentalne doma mam staru sunku AMD athlon 2000+ , tusim max 1,5 ddr
a 7950gt grafikou, no na tejto zostave uz nevyrenderujem nic a aj ked tak ma to stoji vela nervov...takze na redner pozivam firemne pc co tiez neni ziadna slava dvojadrovy procak, a grafikou na zakladnej doske je to neaka smiesna low endova HP zostava.....komp este nemam spojazdneny cakam este na DDR budu dnes alebo zajtra, len ma zauja ci niekto tu ma tie i7 procaky a ci to skusil OC profesionalne a aky vykon dosiahol, ale ci niekto nevie odhadom povedat co je stoho mozne ziskat nakolko ja sa vtomto zatial moc nevyznam, akurat co som si cital par clankou, ale neni ziadna prax...dikes
//presunute, Daron
|