Caute, v prvom rade neviem ci som to dal do dobrej temy, kedze si niesom vobec isty ci ide o grafiku, ak ano tak sorry. Problem je nasledovny: Ked zapnem PC prejde bios a zacne nabehovat samotny OS (win 7 64bit), ked sa naloaduje(prejde) logo a ma sa nacitat pracovna plocha tak sa monitory vypnu(ziadny signal DMI ani HDMI) a pocut ako sa ventilatory rozbehnu na plno. Graficka karta je Nvidia GTX 660Ti mam na nu zapojene 2 monitory: prvy> 27' full hd 1920x1080 60hz a druhy> 19' ten ide na 1680x1050 60hz. Skusal som precistit pc vybrat a zalozit grafiku atd. 2 tyzdne som od toho mal pokoj no dnes som pc zapol az na 20. krat... ked spustim pc v safemode tak bez problemov nabehne. Niekto kto by vedel poradit ?? tak isto som skusal reinstal driverov a tiez aj downgrade driverov na verzie na ktorych som bezal dlhy cas bez problemov. Ked sa mi podari pc nakoniec rozbehnut tak nema problem s akoukolvek zatazou. Fakt som bezradny a prosim Vas o Vas cas. snad mate dostatok info ak nie kludne piste. dik
// Spojený príspevok Pia 05.12.14 20:36
prave sa mi podaril nabeh winu az na plochu po kratkej radosti (asi 10sec) sa pc hodil do horeuvedeneho stadia = monitory bez signalu a venty na plno
|