Ďakujem, ešte som to prefukal dnes s kompresorom - som ani nevedel že tam je toľko prachu. po vyfukaní a zapojení PC = spustení to už nerobilo tak celý natešený som ešte pre istotu pustil speedFan a tam mi zvyšovalo teplotu grafickej karty tak som sa mrkol na ventilator a ten stál tak som doňho drgol a horko ťažko sa roztočil, potom som myslel že vrtulka ventilatora sa zadiera o kablik napajania (či čo je to) tak som to skúšal napraviť a zistil som že ako keby ta vrtuľka bola len vysunutá /z toho kde je uchytená (tak som ju jemne zatlačil a spustil PC - na počudovanie sa pekne po zapnutí roztočila a ani už teraz nehučí, tak neviem - možno bol v tom problém, momentálne má 33°c pri kľudovom režime = zapnutý prehliadač s touto stránkou.
Asi to bolo už predtým vysunuté no keď sa ta vrtuľka roztočila tak sa to nejako ustálilo no teraz keď som to s kompresorom fúkal tak som to narušil ešte viac a preto sa vôbec neroztočila a keď som ju aj roztočil s prstom tak chrapťala viac ako predtým.
Ale ďakujem ešte raz, po sviatkoch možno skočím do servisu nech to pozrú
// Spojený príspevok Uto 23.12.14 18:25ešte som sa chcel ale spýtať keď dam hrať hru - napr. ten Battlefield 3 tak mi vyhadzuje teploty - GRAFIKA: 56°c, JADRO 57°c a ešte nejaký temp.2 a 3 (asi zakladna doska) tak to mam okolo 57-60°c nie je to moc veľa?? síce mám v izbe teplotu 25°c čo je dosť aj pre mňa ale zasa mam otvorenú celú PC skriňu tak tam zasa má dostatočnú cirkuláciu vzduchu.
Len sa obávam že takéto teploty môžu vieesť k rýchlemu poškodeniu komponentov, tak čo stým ? nejaké návrhy?
![:D](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile01.gif)