Dobrý deň Mám takýto problém. Na našom notebooku, keď zasuniem usb do hociktorého portu, aj do 3.0 aj do 2.0, monitor na notebooku zhasne. Vyzerá to presne tak ako keď ide windows do spiaceho režimu. No ale keď pohnem myškou, monitor sa hneď zapne. Ale potom, usb mám zasunuté, tak napr. niečo naň nakopírujem a chcem ho vytiahnuť tak dám vysunúť bezpečne, vtedy znova zhasne monitor, zase pri pohybe myškou sa vráti, no a nakoniec keď vytiahnem usb z notebooku, zase zhasne monitor. A toto sa opakuje stále dokola pri používaní usb. Netuším kde môže byť problém. či v usb, alebo vo windowse. Na windowse inak nemám nastavenú automatickú aktualizáciu, lebo raz pri aktualizácii, nevedel všetko aktualizovať čo chcel, sám neviem prečo, a mal som potom s tým v systéme samé problémy. Tak po preinštalovaní som aktualizáciu vypol. Mám inak notebook lenovo Z580, win 7 home x64, 4gb ram, procesor i3 2,4ghz, geforce gt630m 2gb. Vopred Ďakujem za každú radu.
_________________ Notebook lenovo y510p i7 procesor 4700mq, grafika geforce gt750m x2 sli, 16gb ram, 1tb hdd + sdd 24gb, full hd monitor s led 1920x 1080. Windows 8 x64. |