Zdravim
Skusim vam popisat moj problem.
Kedysi som vo viacerych hrach (hlavne LFS - Live for Speed) natacal Frapsom a robil videa. Vzdy som z toho mal celkom dobru kvalitu a plynule video. No ked som sa naposledy pokusal robit video, zistil som, ze nech zvolim akekolvek nastavenie video totalne seka, proste male fps,potom ma napadlo skusit AMD Driver na procesor, a nainstaloval som ho, a vsimol som si ze ked zacnem hrat LFS tak hned mi vytazi CPU na 80-90% ,ked minimalizujem tak vytazenie klesne pod 20%, a este mi aj FPS tusim kleslo (ale ci to robilo pred driverom to som si nevsimol), niekto si povie ze je to normalne, ale neni,ta hra ma male naroky, a nepamätam si presne cisla ale viem ze predtym mi to "zralo" len nieco cez 30 % a plynule som natacal. Skusil som GTA SA a tam to tiez vytazovalo na 80-90%. neviem si rady. Prosim pomozte v com je problem. Teploty su podla man v poriadku.
Zostava:
Procesor: AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 (9x200) ; Core : Venice ; L2 : 512 kb ; BOX
Základní deska: MSI MS-7125 K8N Neo4-F (PCB 1.0)
Paměť: 2x 512 MB DDRSDRAM PC3200
Grafická karta: GIGABYTE GeForce 7300GT 256 MB 128 Bit DDR2; Core : 450 Mhz ; Memory : 800 MHz , PCI-E x16
Pevný disk: MAXTOR 160GB 7200Rpm SATA
Zdroj : 350W
|