Ahoj, nastahovali sme sa do noveho podnajmu v ktorom by mala byt funkcna wifi siet. ta nie je volnym okom viditelna
tak som si ju musela nastavit manualne, mam nazov siete, wpa-psk sifrovanie, heslo, vsetko vyzera v pohodke, akurat sa nic nedeje. siet sa mi podari vytvorit, dam tam ze nech je uprednostnena, nech sa automaticky pripoji ale ona sa vobec nepripoji a uz neviem kde moze byt problem lebo u mna to vyzera ze by to ficat jednoznacne malo. nikde ale nevidim moznost ze connect u tej novej siete. vzdy mi to vytvori zoznam sieti ktore su viditelne a s tymi sa akoze da ale tato nasa nejak nie a nie. meno a heslo mam urcite spravne. masina mi stale pise ze nepripojene. mam compaq s xp a (ne)pripajam sa udajne cez Broadcom 802.11b/g WLAN. dakujem za akukolvek radu.
//ups tusim som to zle zaradila...
a ako to po sebe citam tak asi nie som dostatocne zrozumitelna...
chcem sa pripojit na domacu wifi siet, ktora je skryta a ku ktorej mam vsetky udaje. manualne si tu siet vytvorim (pridam), vyzera byt vytvorena, ale stale sa to k nej nepripoji. vlastne ani neviem ako ju mam pripojit ked nie je v zozname viditelnych sieti. majitel wifiny mi povedal ze by to malo ist aj ked je skryta, ze ked to tam natukam manualne s tym heslom a vsetkym... ale on spominal ze ma v pc aj moznost pripojit sa k tej sieti a ja tu moznost nikde nevidim. je akurat v zozname v tabulke pripojenie bezdrotovej siete - vlastnosti.
//OmeGa: edituj!
odlifrovane do spravnej kategorie.