Zdravím... Otázka na všetkých...
Dajme tomu že mam wep kluc do nejakej siete alebo na nejaky ACCESS POINT... Ale zrejme na nom nieje zapnute DHCP lebo ma ani o zadanie kluca nepoziada jednoducho sa nepodarilo pripojit k sieti a padla. Alebo su filtrovane MAC ADRESY ...
Sledoval som teda komunikaciu ( airodump-ng ) a opisal si zopar MAC ADRIES ktore boli v zozname a komunikovali s nim aby som sa tam dostal...
Co ma ale trapi ze ked som si tu mac adresu zmenil a pokusil sa znova pripojit tak ten isty problem... Moj predpoklad je ze ani DHCP nieje zapnute ( okrem toho ze kontroluju MAC ADRESY )
Takze moja otazka znie
)) JE NEJAKY SPOSOB AKO ZISTIT IP ADRESY KTORE SA POUZIVAJU VNUTRI SIETE ??? To je ze napriklad niekde k MAC adrese najdem prislusnu IP adresu, tu si nastavim aj spolu s MAC adresou a potom sa pripojim ??? Skusal som wireshark-a a tam mi uz aj nejake ip adresy nabehovali no nevedel som priradit ktora k comu patri...
A o co sa pokusam jhe teda pripojit sa "na cierno" k poskytovatelovi... Ni koli nelegalnosti ale len tak ci sa to da kedze mam doma pripojenie na internet... Len proste ma laka ci sa to da, preto som si stiahol aj backtrack 4 preôlomil som uspesne WPA kluc... A teraz neviem ako dalej...
VDAKA ZA VSETKY RADY