Nevedel som zaradit temu tak pisem sem.Mam doma napojeny internet na WI-FI router ku ktoremu pripajame doma notebooku.Vsetko je nastavene dobre a internet funguje ako ma.Ale nedavno som otcovi preintsaloval WIN v notebooku a zrazu mu nejde pripojit na siet.Najde mu to dostupne siete ale ked dam pripojit na tu nasu tak to ani nevypyta heslo a vobec sa to nepripoji.Bol som s tim v predajni s PC a tam to skusali a oni sa na svoju siet pripojili iba mne to doma nechce pripojit na tu nasu siet.Druhy notebook pripojim bez problemov.Viete mi poradit?
Keby to bolo na MAC adresy filtrovane tak by to aj tak malo ist ale ja tam nemam ziadne filtrovanie iba na heslo to je...a vobec sa ma to neopyta na heslo...
Ahoj, mam taky wifi problem. Na notebooku mam nainstalovanu vistu a pri pripojeni cez wifi router mi pise neidentifikovatelna siet. cital som uz podobne diskusie a skusal par veci, ale k lepsiemu sa to nezmenilo, pricom na druhom nb, kde mam windows 7 vsetko funguje...Nejake rady pre amatera? Dakujem
Nie, v tom to asi nebude, ak mas na mysli: Network > Wireless LAN > AP a tam je kolonka Enable key autogeneration. Co v tych nastaveniach to môze byt? IPV4, DNS server....?