Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 12 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 16.01.11 Prihlásený: 23.12.20 Príspevky: 99 Témy: 16 | 16 |
Zdravím, mám internet od T-Comu-ADNS, mal som modem ale zvhľadom k tomu že som si kúpil notebook tak som si kúpil aj router(D LINK-model dsl2641B), všetko mám zapojené, pripojenie mi asi pol hodinu bezproblémov išlo ale teraz vypadlo a nepripojím sa ani cez WIFI a ani cez PC, neviem čo s tým je. Nemám náhodou kontaktovať T-COM ??
A ešte keď zapojím modem čo som mal predtým tak internet mi ide ... Poradte mi prosím čo mám spraviť.
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
čo je to ADNS? keby si napísal ADSL, alebo ISDN, alebo optika, .. ale ADNS? vymýšľaš si nové typy pripojenia?
okrem toho, neviem, ako si pozapájal káble, ako si nastavil router a podobne.. prekontroluj, skús ponastavovať znovu a taktiež skús priame pripojenie cez modem bez routeru. pokiaľ nepôjde ani v jednom prípade, pochopiteľne budeš musieť kontaktovať t-com
_________________ C#, PHP, ... |
|
sryy ADSL... no pozapájané to je dobre, ako vravím net išiel a po hodine vypadol, ak káble napojím len cez modem tak internet mi ide ale ak ich zapojím cez router tak už to nejde ...
_________________ Asus N53JL,Samsung Galaxy S3 |
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
no tak v tom prípade si prebehni nastavenia routeru, keďže očividne bude chyba tam
|
Obnovil som všetky nastavenia a už mi internet ide...,len dúfam že zas to nespadne. Netreba s tým ale niečo ešte spraviť ?? Na tom cd bolo jedine to že som dal názov sieti ktorú som vytvoril potom heslo a zabezpečenie...nič viac netreba ??
|
záleží od spôsobu nastavenia aké si zvolil.. či používaš aj modem ako prvý sieťový prvok v tvojom pc alebo len router.. podľa toho musíš mať nastavené pripojenie v routeri + nastavenie počítačov. pokiaľ ale všetko funguje ok, malo by to byť dobre. akurát sa ubezpeč že máš v routeri nastavené bezpečnostné funkcie (firewall atď)
|
používam len router..., a zatial funguje všetko ako má ... uvidím či to náhodou znovu nepadne a bezpečnosté funkcie ?? natstavil som len to heslo ktoré treba zadať keď sa chcem pripojiť na sieť, mal by som ešte niečo naviac natstaviť ??
|
neviem aké máš všetky možnosti, ale veď si vezmi do ruky manuál a študuj. čo potrebuješ si nastav, čo nepotrebuješ nechaj tak
Citácia: bezpečnosté funkcie ?? natstavil som len to heslo ktoré treba zadať keď sa chcem pripojiť na sieť
to s bezpečnosťou nemá nič, len si sa postaral o to, aby ti vôbec išiel internet.. mne ide o to, aby si mal zapnutý napr firewall kvôli bezpečnosti aby sa ti nikto nenabúral do pc..
|
jj firewall mám zapnutý...to by malo aj stačiť nie ???
|
Registrovaný: 06.02.11 Prihlásený: 22.04.11 Príspevky: 6 Témy: 0 | 0 |
"mahany" ak ti znovu nepôjde internet, tak daj reklamovať D-LINK. tento problém som riešil v škole a jednej kolegyni v práci. Problém bol v D-LINKU. Tieto wifi routre od tohto výrobcu niesú veľmi spolahlivé. Ale nájdu sa aj výnimky.
|
|
Dnes mi znovu vypadol...stačilo len odpojiť router, hneď ho zapnúť a už išiel ale aj tak dosť často sťahujem dáta vo veľkostiach aj cez 1.5GB v jednom parte a ak mi to má pred koncom vypadnúť tak to aj nahnevá..., keď som mal môj starý modem toto sa mi nestávalo..uvidím či sa to ešte bude opakovať ...
|
Registrovaný: 06.02.11 Prihlásený: 22.04.11 Príspevky: 6 Témy: 0 | 0 |
"mahany" ak sa to bude opakovať, tak by som to určite dal reklamovať na tvojom mieste sťahujem tieť súbory, ktoré sú aj nad 1,5gb a mne tento problém nerobí. musím ale povedať, že mám tiež D-LINK, ktorý som si musel prekonfigurovať sám aby mi poriadne išiel, pretože pri kúpe, mi tiež vypadával.
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 12 ] | |
|