Mam problem, do skoly som robil jedno zadanie a ked som to siel odovzdat tak to neslo otvorit a vyhodilo volaku chybu. Doma mi islo vsetko v pohode, mam verziu WF4 a v skole je rovnaka verzia. Neviete ci su na tento program nejake updaty a tym padom to je nekompatibilne, alebo cim by to mohlo byt. Lebo prerabat to na novo by bolo dost blbe.
V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka
ako viem na isto ze medzi studentskou a profi neche otvarat skoro ziadny program a dost je problem aj medzi verziami profak mi vravel ze nech radsej donesiem do skoly pc nech mi nahodi tu verziu co ma on lebo pracujeme spolu na projekte
V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka