Dobry den. Potreboval by som od vas radu co sa tyka pc. Vsetko zacalo tak ze minuly tyzden v sobotu som hral hry , vecer vypnem pc a rano cca o 6 hodin som ho zapol a pustil som hru no do 2minut mi hra zamrzla rovnako ako aj pc , tak som si myslel ze grafika je K.O . Ale povedal som si ze ju ocistim od prachu no nepomohlo tak som sa nasral kupil pastu vybral som grafiku a prepastoval som to zapojil som ju , a co sa stalo ? Stalo sa to ze mi nenabehne obraz ,a bohuzial mi to ani nepipne cez speaker nechapem tomu uz vobec .
Co bolo testovane ? Zdroj ramky hdd iny monitor. Speaker som pozical kamaratovi a hlasimu. Asi viem co mi poviete , ale zatial si nepripustam ze by mi pocas pastovania grafiky odisiel procak , alebo zakladovka.
Skusal som resetnut bios vybral som baterku cmos taktiez stale mi nic nepomohlo uz som docela zufaly .
Pc je veelmi stary , takze neviem ci v servise ak tu vobec nejaky mame sa to oplati davat pretoze bud by to opravili , alebo by to stale take prachy ze koniec . Ale hlavny princip je ten ze chcem zistit kde je chyba .
Zakl. doska je tato "
http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/K8Upgrade-NF3/ Grafiku mam geforce 6600 256mb.
Zdroj je eurocase 350w
ramky si ddr 400 2x 512mb
Hdd maxtor 80gb
Ak by sa tu niekto nasiel kto pomoze budem velmi rad.
Dakujem za precitanie .