Daron píše:
restartujes ho ty? alebo sa restartuje sam?? ak ho restartujes ty - preco??
Restartujem ho sam, napr. ked nainstalujem nejaky program a je potreba restartu. Alebo aj ked ho normalne vypnem, ked skoncim pracu na PC a o chvilu zapnem lebo som si spomenul, ze nieco chcem tak uz nenabehne...
Skusal som aj vypnut uplne zdroj a nic... musi proste vychladnut... A nainstalovat win je pre mna zazrak ak sa podari...
Donedavna siel bez problemov.... Bios som este neskusal updatovat, ale tym by to nemalo byt ak doteraz siel v pohode (Ale kazdopadne skusim)... A teploty sa zdaju byt v normale, aspon mi pripadaju take ako ked som pred rokom testoval...
2mimkork: tym resetom cmos si myslel resetnut bios? Lebo ak ano tak bios som resetoval viackrat....
Zostavu nepopisem presne lebo to je PC co doma nasi vyuzivaju a ja nie som teraz doma ale je to priblizne: Pentium 4 (3,4GHz), 1GB Ram (DDR-1), Albatron maticna (Socket 487) aspon sa mi zda, ATI Radeon 9550 - 128MB a viac teraz neviem
![:-)](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile04.gif)
tak z hlavy
Hlavne mi ide o to ci je to ozaj tou maticnou, alebo moze byt problem niekde inde... Aby som zbytocne nevyhodil prachy...