Zdravim, skusal som instalovat XPcko na ASUS F5VL bez operacneho a v urcitej dobe mi zamrzol...ked som ho mal dlhsie pusteny tak sa prehrial a ked som ho resetoval tak mi zamrzol vzdy na zaciatku...mi stihlo nabehnut akurat logo ASUS a niekedy ani to...nechal som ho vychladnut a isiel som znovu naistalovat tak siel v pohode...a akonahle sa prehrial znovu zamrzol a ked som ho resetoval tak zase zamrzal...
Moze to zamrzanie sposobovat prehriatie notebooku????
dakujem nad tym som aj uvazoval...lebo som skusal 3 verzie XPcka a vzdy to zamrzlo niekde inde...a kamos hovoril ze by to mohlo byt aj ze je sahnuty disk...ale kedze mi to zamrzlo vzdy na inom mieste tak to diskom nebude...a preistotu som daval formatovat pomaly kedze to bolo prvykrat...ale tiez myslim ze to moze byt tym prehrievanim
Ak je ten notebook na niektorých miestach horúci počas toho ako sa to tam inštaluje tak to môže byť tým. Disk to samozrejme môže byť tiež ale to by skôr vyhadzovalo chybu už pri výbere disku pri inštalácii, inštalátor si ho tam očekuje že či je v poriadku.
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."