Mam Dell D620 s grafikou Nvidia quadro. Jedneho dna mi zblbol obraz,tak som ho restartol-dokym nema nabehnut Windows tak ide obraz,potom zhasne a ostane cierne. Ked dam safe mode tak ide normalne,ked odinstalujem v safe mode graficku kartu tak obraz zase ide v normal mode. Skusil som stary HDD-povodny z toho notebooku(vsetko v nom ostalo nainstalovane)a s tym ide pekne.. Kamos ma tiez D620 a aj s jeho HDD mi to ide normalne. Skusil som naformatovat C disk a na novo som naistaloval WinXP,vsetko v pohode,potom som spustil instalaciu grafickej karty,ked bola instalacia pri konci tak obraz zhasol a nejde,iba v safe mode..Co s tym moze byt? Ja uz neviem co vyskusat.
Podľa mňa budem mať nesprávny driver ku graficej karte, v ničom inom to nemôže byť...
nesťahuješ náhodou ovládať ku graf. karte pre desktop?
............................
tak si stiahni toto a nainštaluj (samozrejme na čerstvo nainštalované Win XP)
http://www.nvidia.co.uk/object/quadro_n ... ta_uk.html PS: nezabudni predformátovať HDD a napíš sem ako si dopadol
stahujem presne podla service tag(a podla popisu to sedi-nvidia quadro nvs 110m), taky isty aky bol na povodnom hdd,skusil som aj staru verziu ovladaca a stale to iste,pred dokoncenim instalacie sa vypne obraz
a,- bude chyba v BIOSe alebo vo firmware na niektorom zo zariadení, ktoré používaš (nemusí to by práve v grafickej karte)
b,- grafika trpí harwareovím problém, ktorý nedovolí správne spolupracovať s ovládačom inštalovaným v prostredí windows
c,- inštalujete zlý ovládač alebo zlý postup (podľa mňa najpravdepodobnejšie, aj keď ste si toho nie vedomí)
d,- používate zlú kópiu operačného systému (Win.XP by som rozhodne dnes nepoužíval)
e,- nekompatibilita zariadení s OS či ovládačmi zariadenia (nemusí to byť práve v graf. karte)