ModeratorCP pro phpBB2 FAQ - by výstřední
- Pondělí, Dec 27, 2004 -
Q: #?^&$<@^~
: Omluvte mě, prosím používat angličtinu!
Q: Hello
: Hi
Q: Co je toto?
: faq.txt
Q: Co dělá "faq.txt " znamenat?
: Tento soubor, faq.txt, je textový soubor, který obsahuje některé základní často kladené otázky. Oni pomohou vám najít mou odpověď pro vaše otázky rychle. A oni také šetří mně mnoho časů.
Q: Je to phpBB MOD?
: Ano, ale to je spíše doplněk než MOD pro phpBB2.
Q: Proč vy píšete tento doplněk?
: V podstatě, i nebyl první, jen Niels plánuje pro jeho osobní použití. Poté co i našel tento projekt, i žádal jej, aby uvolnil tento Mod jako individuální archiv:)
Pak i přidal více podpory a nových materiálů o tom.
já jsem jen developper na tomto projektu.
Q: Mohu mít demo?
: zkoušet to ^_^
Q: Jestliže i instalovali jiný Mods v admin_users.php, jak moci i používat Mod CP?
: Upravit vaše soubory ve modcp/admin_users.php a modcp/user_edit_body.tpl
Q: Moci i přidat jiné moduly k mým moderátorům?
: Jistý, vy můžete, vidět addons adresář
Q: Jak moci i přidat jiné moduly k Mod CP?
: Vidět mou odpověď nad ^_^
Q: Jak moci i používat tento Mod pro starší phpBB verze?
: Vy byste měli postoupit k nejpozdnější phpBB verze pro mnoho věcí, jeden je bezpečnostní záležitosti;)
Jinak tam je žádný důvod to nebude pracovat se starší verzí (odezva jestliže ne).
Živobytí v mysli, pro phpBB minulost v2.0.11, tam je kritická bezpečnostní záležitost.
Q: Jak moci i dát více povolení k mým moderátorům?
: Přidat je jako administrátor:)
Jinak vidět jak k v addons/permissions adresář.
Nebo se podívat v mé jiné mod volaný uživatel vyrovnaný s hlavním moderátorem...
Q: Je Mod CP bude pracovat s jinými šablonami než subSilver?
: Ne opravdu, kromě jestliže vaše šablona je klon subSilver.
Q: Jak dělat mou šablonu kompatibilní s Mod CP?
: Vy můžete nahradit všechny soubory ve templates/your_theme/modcp s vašimi soubory od templates/your_theme/admin
kromě user_select_body.tpl a user_edit_body.tpl, všechny jiné soubory jsou přesně stejný.
Q: Jak moci i editovat user_select_body.tpl a user_edit_body.tpl pro mou šablonu (ne subSilver)?
: Jestliže vy máte malou zkušenost v HTML, CSS, to bude snadné rozumět. Podívat se v těch
soubory nebo nahradit HTML značky a třídu nebo id se těmi od vaší šablony a stylové předlohy.
Otherwise obrátí se na mě pro další informaci.
Q: Jak dělá ne tento mod stát?
: Tento Mod je volný, ale vy můžete přispět k posílat peníze paypall systém na
http://mods.db9.dk To bude pomáhat Nielsi k podpoře jeho mods a nechat je volný pro vás (doposud)
Q: Hmm, má otázka nenalézá se tady!
: Prosím podívejte se na Nielse místo
http://mods.db9.dk nebo má deska demonstrace.
Také na phpBB.com nebo phpBBHacks.com...
Q: Mohu žádat o vás přes email/PM/chat?
: Dělat ne email/chat/PM mě pro otázky podpory. Používat fórum podpory;p
EoFAQ
edit Tom@S - on to vědět nemohl tyto mody sou 2 a všude se nalézá pouze ten starý jinak ke stáhnutí ho najdete zde