Mám problém nainštalovať windows XP64 bit. Mám momentalne xp 32bit, a hlási mi túto hlášku
a cez bios mi ho nechce nabootovat....
Neviete poradiť ako ho nainštalovať? Nechcem si sem hádzať win7 lebo neho už nenainštalujem XP-čko
_________________ Requiescat in pace My Computer Acer 5742G: l CPU: Intel i3 380M 2,53Ghz l RAM: 4GB DDR3l VGA: Nvidia GT 540m 1GB GDDR3 l HDD: 640GB l DVD-RW: Sony optiarc l Cooling Thermaltake CLN0015 Massive 23 LX l Mouse Gigabyte laser 6880 black
nemas sa comu cudovat, nemozes bez bootovania len tak preinstalovat 32bit OS za 64bit...nehovoriac o tom ze XP 64bit je nedorobok s mizernou podporou.
Ked ti to nebootuje z cd, tak to mas bud v biose blbo nastavene, alebo to mas blbo napalene (problemy s warezom si ries tam, kde si to tahal), alebo mas vadnu mechaniku.
cez tu mechaniku som instaloval ten 32Bit.... a myslis ze by Vista 64bit mohla ist nainstalovat? (neboj warez tu nechcem riesit leno nechcem BP!) Na tejto mechanike už bolo inštalované aj originalny w7 a nabootovalo ho pekne v BIOSe
_________________ Requiescat in pace My Computer Acer 5742G: l CPU: Intel i3 380M 2,53Ghz l RAM: 4GB DDR3l VGA: Nvidia GT 540m 1GB GDDR3 l HDD: 640GB l DVD-RW: Sony optiarc l Cooling Thermaltake CLN0015 Massive 23 LX l Mouse Gigabyte laser 6880 black
cez tu mechaniku som instaloval ten 32Bit.... a myslis ze by Vista 64bit mohla ist nainstalovat? (neboj warez tu nechcem riesit leno nechcem BP!) Na tejto mechanike už bolo inštalované aj originalny w7 a nabootovalo ho pekne v BIOSe
a preco by nemala ist? pokial mas normalne bootovatelne medium, tak ti to pojde.