Prosím Vás potreboval by som poradiť už dlhší čas mám problém s prehrávaním videa na internete. Mám win 7 a používam mozillu na youtube video ide prehrať ale ide len zvuk ... video vôbec - čierna obrazovka a teraz mi to začalo robiť aj na fb to isté zvuk ano video nie skúšal som všetko možné preinštalovavanie mozilly, flashu, shockwavu, kodeky (K-lite codec pack 11.2.0. full) nič stále to isté. pozeral som rôzne stránky na nete že čo môže byť problém ale nikdy mi nič nepomohlo. Ďakujem.
hore som už písal ... všetko mám najnovšiu verziu (K-lite codec pack 11.2.0. full, flash player 18 NPAPI, shockwave 12.1) ... sem tam naskočí video teraz sa mi to stalo že naskočilo video a všetko fungovalo a pritom som nič s tým nerobil a zase to prestalo ísť keď som vypol mozillu zase to nejde .. prehrávalo sa video na youtube seklo niekde pri 40 minutach a prestalo ísť vrátilo sa na 00:00 reštartol som stránku a potom už išlo ale zase nejde to je des už naozaj neviem čo mám s tým spraviť aby to fungovalo normálne ...
na ie to išlo aj na chrome ... ale problém som už vyriešil sám ... hrabal som sa v nastaveniach a nakoniec som našiel problém bol v hardvérovom urýchľovaní vypol som ho a všetko funguje