Čaute
Mám jeden problem....Preinštaloval som si notebook s WIN Xp PRO SP2 na WIN Xp PRO SP3 nainstaloval som si vsetky ovladace ale na jeden,ktorý sa volá Intel matrix storage sa mi vyhodilo pri inštaláci ze sa vyskytla chyba pretoze nesplna poziadavky.Ale ked som mal ten WIN Xp PRO SP2 mal som ho nainstalovany.Potrebujem ho pretoze mi seka jedna ktora to asi vyzaduje.A zistil som to ked som si pozeral Everesta.
DIKI za odpovede a rady
vyskusaj na instalacny subor (pozor nie archiv, v ktorom je cely obsah ovladaca zbaleny) spustit s kompatibilitou starsieho OS. Vykonas tak pravym kliknutim na .exe subor, zvolis vlastnosti a nastavenie najdes v zalozke Kompatibilita.
Inastaloval som na byvalom NB presne to iste pod Windows 7 a tiez sa odmietal nainstalovat. Po zvoleni kompatibility "Vista SP2" vsetko OK.
No ale skusal som to ale mam tam na vyber len 4 najnovsi WIN 2000,skusal som vsetky ale mi napisalo ze system neni podporovani.A ked to dam bez zmeni instalovat napise mi ze system nesplna minimalne poziadavky.??????????????????
mozu to vyzadovat niektore aplikacie lenze tieto to maju a musia mat v poziadavkach vypisane, tieto megarady ako dava everest kopu neznalych len metie a clovek im potom tazko vysvetluje ze je to v praxi kravina lebo ON to videl napisane vprograme...
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder NB HP ProBook 6450b