Ahojte, mám taký problém; kamarát mi dal notebook že ho treba preinštalovať, lebo chytil vírus a nedá sa zapnúť. Dá sa zapnúť, no po zobrazení loga "Lenovo" už len bliká kurzor na obrazovke a toť vsjo. Mal tam Sedmičku a aj chcel Sedmičku, tak som šiel inštalovať. Došiel som do kroku, že som zvolil jazyk inštalácie, dal som Ďalej a potom už len stále dookola písalo "Spúšťa sa inštalácia". Trvalo to asi 10 minút, kým mi došli nervy a vypol som ho... zopakoval som to isté 2x a znova a znova. Na 3x som ho nechal zapnutý dlhšie či bude pokračovať alebo nie. Nechal som ho tak 2 hodiny a stále to isté. Tak som mu volal že mu dám XP, lebo 7 nejde. Dal som XP, modrá obrazovka, začalo načítavať súbory, až pokiaľ nenapísalo že "Setup is starting". Hneď nato za zobrazila iná modrá obrazovka s Error-om a kódami chýb a bolo tam napísané niečo v zmysle, že na HDD je nejaký vírus a treba ho odstrániť. A ja teraz potrebujem vedieť, ako mám ten disk vymazať. Vymazať by sa dal pred inštaláciou Windowsu a potom napíše že ktorú partíciu chcete odstránit, no ani na jednom Windowse som sa k tomuto kroku nedostal. Ďakujem za všetky rady.
|