Problem Neviete ako by som to vyriesil alebo nestretol sa tu nieketo s tymto problemom?...pc uz isiel pomalsie a ja som sa rozhodol preinstalovat windows......uz prebiehala ta instalacia, rozbalovanie a napisalo mi len ze instalacia bude pokracovat po restartovani ale ked sa mi teraz zapne pc len mi blika biela ciarka v lavo hore.....da sa tam dostat cez boot menu-hard disk a tak no nerozbehnem uz teraz ten stary win a ked chcem pokracovat v instalacii tak mi napise ze pocitac sa zle vypol instalacia bude pokracovat po restarte........Ale mam pocit ze tym ze ked ten black screen s tou cuarkou fixnem malo by to ist. Nejaka rada ako by som ot mohol fixnut ?
-Instalaciu som spustil cez zapnuty PC cez usb (neslo mi to cez boot menu lebo po vybrani usb kde je win tak mi ho nenacita instalacia a je tam znova ta ciarka) V pc bol uz taky "gulas" ze som to musel riesit a rozhodol som sa,ze nainstalujem win bude sa lepsie pracovat potom naformatujem vsetko a zasa dam win ktory by som uz vyuzival. -takze mam tam teraz aj ten stary win ale do toho sa nedostanem a v novom nemozem dalej pokracovat. Pocitac mi nadelil taky SACH MAT ze neviem co teraz robit.
|