Zdravím, mám problém pri spúšťaní hry (toy story3). Keď chcem spustiť hru cez konto správcu tak to ide bez problémov. Ale keď chcem spustiť hru na iných kontách, zakaždým musím zadať heslo správcu PC. Kontá som vytvoril kôli bezpečnosti, keďže syn má 8 rokov a je to jeho prvé pc. Preto by som bol rád keby si vedel hru spustiť sám bez môjho hesla. Inštaloval som dve hry, ale len táto jedna robí problémy. Na synovom konte je aktivovaná služba bezpečnosť rodiny a kontrola používateľských kont. Aj keď sú tieto dve nastavenia bezpečnosti vypnuté, stále potrebujem heslo správcu na spustenie hry. Skúšal som spustiť hru na synovom konte aj ako správca a stále to isté. Vo vlastnostiach na karte zabezpečenie som nastavil pre synove konto plný prístup a stále nič. Ešte som si všimol, na ploche kde je odkaz na hru, je taká malá žltomodrá vlajočka. Zrejme kým ju neodstránim tak to nepôjde. Prosím neviete mi niekto poradiť ako na to? Mám win8.1. Predtým som mal XP, takže trošku o PC niečo viem. Ďakujem za radu.
|