Dnes mi z nicoho nic zamrzol pc tak som ho restartoval a pri starte windowsu sa zobrazilo "detecting ide drives" a nedalo sa robit nic. kusal som nabootovat windows z CD skusal som ho opravit pomocou konzoly pre zotavenie a tam BOOTCFG nepomohlo ani to potom som skusal v biose nastavit optimized defaults aj fail-safe defaults a nic .. skusal som aj opravit cely windows.. ako nanovo ho nainstalovat a nic ked tam nemam win cd tak po tom ako mi pise to detecting ide drives sa mi asi po 10 min. spusti bios.. nedalo by sa to nejako este zachranit bez formatovania disku?.... nemate s tym niekto skusenosti alebo nejake napady co by som mohol skusit?... za vsetky rady vopred dakujem
no neviem ci az pri starte... je to uplne na zaciatku.. no ale ked som vlozil CD s win tak mi ho tam naslo.. ze je na tom HDD... aj particie aj kolko je tam miesta a tak... aj v biose mi ho naslo.. je nastaveny ako master... keby odisiel bolo by to tak?..
skusil som live cd slax a hdd mi naslo a da sa z neho citat... ale pokial mi to pc hodi k bootovaniu z cd tak musim cakat cca 7 min =/ a windows sa mi nespusti vobec...
1.skus HDD v inom PC ci ho druhy Win nacita ak ano e dobry
2.Skus inu verziu WIN
3.ak nic nepomaha tak jedine format, neviem co sa toho vsetcia tak boja , preto na systemovej particii nic nemam
nasiel som si na nete live cd windowsu.... skusim to ked sa mi to podari spustit zalohujem si data na C: spravim format a dufam ze to uz nabehne.... ked nie tak uz nwm.. musim to stihnut este dnes.... dakujem za rady