Práveže keď si ja dám prvé CD/DVD ROM tak sa mi štart predĺži o pár sekúnd lebo musí stlačiť ľudobovoľnú klávesu aby bootovanie s CD/DVD-ROM zrušil, ak nestlačí tak to potrevá asi 5 sekúnd a ide ďalej. Pri bežnom používaní je lepšie mať prvé HDD druhé CD/DVD a zbytok vypnúť alebo nastaviť ešte niečo iné. Pri taktovaní a "tuningovaní" hardwaru, prehodiť, prvé CD/DVD a druhé HDD kvôli bezpečnosti a dať do CD/DVD romky CD/DVD Windowsu. Ale to už je z iného súdka.
_________________ CPU: Intel Core i5-4460 3,20GHz CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme + Enermax Magma UCMA12 MB: MSI B85-G43 GPU: ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5 RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10, HyperX Fury Blue Series SSD: Samsung 850 EVO 250GB HDD: Samsung F1 640GB + HDD Vibration Killer DVD-RW: ASUS DRW-24F1MT PSU: Corsair HX520 Case: CoolerMaster Centurion 590 Case Cooler:Front: 2x Noiseblocker BlackSilent XL1 Rev. 3.00 Rear: Enermax Magma UCMA12 Top: 2x Evercool RSF-14 Controller: Scythe KM01 Kaze Master LCD: LCD 22" Samsung SyncMaster T220
njn to mas pravdu, ale zalezi od dosky, pretoze mne to na doskach nerobilo ze by som musel stlacat lubovolnu klavesu, ale ked mu je 5sec vela popripade cche mat 1. HDD tak v poho
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo ....
praveze ak chces bootovat cd/dvd tak vtedy sa stlaca lubovolna klavesnica pre boot, ak ju nestlacis tak to prepne dalej...1.Boot-Hdd, 2-Boot-CD/DVD,3.Boot-lubovolne alebo ziadne...