superantispyware nasiel nejakeho trojskeho kona - odstranil som ho. Zmenilo sa to, ze odvtedy som asi 3krat vypinal a vzdy sa to podarilo beznym sposobom, ale vzdy nabehli hodiny minimalne na 5 minut (skor aj na 10) - nakoniec sa ale objavila ponuka na vypnutie a pc sa dal normalne vypnut.
inak nod32 AV v3.0 ci aky to bol (ten novsi) tak ten nenasiel nic, podobne ani spysweeper.
ked budem niekedy mat win nabootovany tak hodim este hijackthis, reinstalovat sa urcite nechystam, lebo mam dualboot a windows je tak suprovo vymysleny ze by mi ten dualboot zas pokazil a musel by som reinstalovat aj fedoru a v nej mi bezi tolko servisov ze by som to obnovoval tyzden... maximalne skusim ci instalacne cd nedokaze opravit win bez reinstalu, teraz idem skusit spustit z fedory nieco ako clamAV, mozno tam mam nejaky bootovaci-stealth-superinteligentny bordel
ak niekoho napadne nieco co by mohlo pomoct budem rad
*edit dnes neskor: clamav tiez nic nenasiel
EDIT 10.10.2008:
problem som vyriesil neumyselne - menil som firewall kerio (sunbelt personal fw free) za comodo a hore uvedeny problem sa prestal vyskytovat - problem teda zrejme sposoboval kerio firewall, dovod neznamy.