zdravím. dnes som chcel rozobrať pc pretože som chcem vymeniť grafickú kartu. tú grafiku čo som tam mal som vybral a druhú starú čo mi robila artefakty som dnes upiekol a rozhodol som sa ju tam dať. tak som ju tam teda dal a pri zapnutí pc som nepočul žiadne pípnutie. doteraz mi vždy pri zapnutí pípol a nahodilo mi názov dosky atď. ale teraz ani nepíplo a ani sa nespustil monitor. tak som dal teda starú grafiku naspäť a robí to pri obidvoch -> nejde mi zapnúť a ani nespustí monitor.
Neviem ako tebe, mne pri jednom pc nepomohlo ani vybrat baterku, musel som ho resetnut cez jumper.baterku som mal vytiahnutu cely den, a pc bol od vsetkeho odpojeny
Tiez si myslim ze som to s tym posral s tym. No mimochodom idem zajtra s tym do servisu ale peniaze za opravu si myslim ze uz je zbytocne ten pocitac bude mat dobrych 10 rokov zachvilu. Dakujem vam za ochotu.
Panko mi volal ze co s tym je pretoze to ide normalne.. Jako vobec to necgapem ako to je mozne ze mi to doma nesli a jemu hej.. Ale to uz je jedno hlavne ze to ide.. Dal mi tam novu baterku na dosku opravil cpu fan error a vycistil takze soom rad ze uz je vsetko ako ma byt