Prosím vás pomôžte mi s problémom: mal som zaplnený disk c malo miesta tak som hry a fotky preniesol do ,d, disky som prečistil vymazal zdvojene súbory, vyčistil som register,defragmentoval som disk c-aj-d. Sprava diskov v poriadku, defragmetacia diskov v poriadku,- dostatok miesta,- žiadne zdvojene programy. PROBLEM... Obrázky a fotky atd. z priečinkov sa nedajú vystrihnúť ani skopírovať na plochu respektíve sa objavia na ploche ale až kliknem PM. na plochu a dám obnoviť vtedy sa obrázky fotky alebo priečinky objavia .to iste je aj na opak z plochy na priečinok . Ak dám priečinok odstrániť z plochy ,tak tam ostane už len ikonka –na ktorú keď kliknem druhy krát po odstránení napíše my: POLOŽKA SÚBOR SA NEDÁ ODSTRÁNIŤ : ZO ZDROJOVÉHO SÚBORU ALEBO DISKU SA NEDÁ ČÍTAŤ .A odstránim ju ak kliknem na plochu PM a dám obnoviť . Pred tým som to robil úplne jedným ťahom (klik).aj z internetu stiahnem obrázok a uložím ho na plochu tak obrázok musím hľadať v počítači. A v kolónke tento počítač –v súbory uložené v počítači mam zdieľané dokumenty ale zmizli mi ikonka MOJE DOKUMENTY. Prosím vás ako to napraviť .DAKUJEM... PM-pravé tlačitko myšky ...
|