viete poradit mojmu kamaratovi ? dnes zformatoval hdd a stalo sa mu toto :
"po preformatovani compu som si zacal normalne instalovat drivre. Ale ked som nainstaloval najnovsi driver na graficku kartu ( Geforce 7600 gt AGP ) tak po restartovani systemu ma to hodilo do rozlisenia 800x600 a so 4-bit farbami a nedalo sa to prestavit, skusal som aj o trochu starsi driver a to iste, potom som stiahol o dost stary a na tom teraz idem konkretne 93.81 :!: "
neviete v com to moze byt ? teda konkretne co sa tam moze kazit?
komp :
AMD Athlon 64 3000+
Asus K8V SE Deluxe
7600 GT AGP
Maxtor 6Y120P0 130GB
1024MB RAM
no mne tiez toto spravilo a hned mi vyskocila taka bublinka dole ze ci chem dat na optimalne nastavenie grafiky alebo nieco take som nato klikol a prehodilo sa mi to normalne
s tymto problemom som sa stretol uz velakrat v praci.... takze prva vec co musis urobit je skontrolovat bios.... predpokladam ze mas asi integrovanu grafiku v PC.... takze dajme tomu ze ak je v biose zapnuta integrovana moze to robit problem.... konkretne sa to stava vtedy ak mas aj nVidia cipovu sadu.... vtedy pri instalovani ovladacov na maticnu dosku nesmies instalovat ovladace pre integrovanu graficku kartu.... obcas to totiz moze blbnut... tak si odinstaluj graficke ovladace na grafiku... restartuj pc... v biose vypni integrovanu graficku kartu a potom nahod ovladace pre grafiku na novo... a malo by to slapat
no dnes som sestre preinstaloval win xp a urobilo mi to to iste co kamaratovi Poki-ho
taktiez mi skocila ta bublina co Supersonic-kovy ale nic nenapravila
zostava:
P4 3ghz
Asus 7300GT PCI-e
Asus P4V800D-X(VIA PT880 Ultra)
A-Data 2x1GB 400Mhz
WD 80GB
na doske nieje ani integrovana grafika skusal som orig. ovladace od nv takzavane WHLQ(ktore su dig. podpisane od MS)>najnovsie a aj 175."nieco" a nic stale rovnake tak som skusil najnovsie ovladace pre nv z tweakforce.com sice niesu whlq ale vsetko s nimi slape normalne