ahojte mam jeden velky problem mam kupenu vistu a uz ju pouzivam asi 10 mesiacou . uz som si ju nanovo preinstalovaval asi 3x.vsetko by bolo v poriadku ale naposlede ked som ju preinstalovaval .tak za nejake 3 dni mi zacalo hlasit chybu ze system windovs nebolo mozne aktivovat .a nieco take ze ten produkt key pouziva niekto iny .ale to je blbost pretoze to nieje mozne.co stym mam urobyt ?
no....možno je to blbé ale ak si preinštaloval už 3x tak sa v databáze mrkvosoftu vytvorili už 3 záznamy o použití tvojho product key a to pre nich je akoby si si tu vistu inštaloval na 3 rozne kompy (sice ja mám XP ale mne to neurobilo...teda urobilo ale až potom čo som ju dal na 3 rozne kompy...)...čiže jediná možnosť je nejak ju zaktivovať po telefóne a povedať im očo sa jedná....
len..no...ja mám síce XP ale mám ho na tomto kopme, na booku bol 2x reinštal aj s aktiváciou a mám ho ešte na jednom kompe...a toť všetko..už viac nechcelo...a to sú ak dobre počítam 4 inštalačky...
šak ked im zavolá snád mu to cez telefón aktivujú...len si priprav pero+papier lebo to budú xxmiestne sumy...
no nic ine mi asi ani neostava ako tam zavolat ale aka blbost to je zato ..ved ked som si to kupil tek by to malo fungovat aj na 30 preinstalovani .to som vobec nevedel .ze sa to takto doondii ked to budem preinstalovavat ..a email im nemozem napisat ?
no akutne ano nie .pise mi ze este mi ostava 26 dni ..tu je asi skusobna verzia teraz alebo co . a vyondil som zato 100 € ..ale roymyslam ze si uz kupim rovno win 7 len kedy dorazii aj ked to sem nepatri do temi
To je blbosť, ja som menil RAM, CPU aj GPU a nikdy reaktiváciu nepýtalo. OEM Win sa viaže na dosku. Pokiaľ sa doska nemení tak sa môže preinštalovávať donekonečna.
_________________ CPU: Intel Core i5-4460 3,20GHz CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme + Enermax Magma UCMA12 MB: MSI B85-G43 GPU: ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5 RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10, HyperX Fury Blue Series SSD: Samsung 850 EVO 250GB HDD: Samsung F1 640GB + HDD Vibration Killer DVD-RW: ASUS DRW-24F1MT PSU: Corsair HX520 Case: CoolerMaster Centurion 590 Case Cooler:Front: 2x Noiseblocker BlackSilent XL1 Rev. 3.00 Rear: Enermax Magma UCMA12 Top: 2x Evercool RSF-14 Controller: Scythe KM01 Kaze Master LCD: LCD 22" Samsung SyncMaster T220